• Forside

World Series by Renault-test til Marco og Kevin

Da Renault i januar præsenterede sin nye R29 samt teamets kørere, kom overraskelsen for de fleste. Marco Sørensen stod i midten af de etablerede Formel 1-kørere som nyeste medlem af Renaults ungdomsprogram. Det har nu givet ham en WSR-test.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 27/10 2009 klokken 18:10

Marco Sørensen og Kevin Magnussen, hedder nogle af vores unge danske kørere, der forsøger at slå igennem i international motorsport.

I år har de begge deltaget i det europæiske og det Nordeuropæiske Formel Renault 2.0-mesterskab.

Begge juniorer har i dag testet på den spanske Motorland Aragon-bane i hver deres 3.5 liters Dallara-Renault-racer. Kevin Magnussen testede for PONS Racing, mens Marco Sørensen testede for RC Motorsport.

Kevin Magnussen tester en WSR-racer på Motorland Aragon.

Kevin Magnussen kørte 49 omgange og sluttede som sessionens hurtigste kører i tiden 1.43.609. Kevin blev efterfulgt af Antonio Felix da Costa og med Marco Sørensen på plads 3. Marco kørte 58 omgange med en bedste tid i 1.43.763.

Marco Sørensen tester en WSR-racer på Motorland Aragon.

De to drenge kan godt være tilfredse med deres indsats. De kørte begge hurtigere end flere normale WSR-kørere, som f.eks. Greg Mansell og Sten Pentus. De viste flaget og hvis heldet er med dem, sidder mindst en af dem i en WSR-racer i 2010.

BMF1 krydser fingre for de to. Det er snart jul og en kontrakt ville være god at have liggende under juletræet.