• Forside

Fauzy melder klar til Lotus-sæde

Selv om der intet forlyder fra det nye Lotus F1 Team, så synes den 27-årige malaysiske World Series by Renault-kører, Fairuz Fauzy, at det er tid at melde ud, at han lige snupper det ledige sæde i teamet.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 27/10 2009 klokken 22:10

World Series by Renault-køreren, Fairuz Fauzy, der kørte for Mofaz Racing, blev nummer to i mesterskabet og sættes nu i forbindelse med et sæde hos det kommende nye team på gridden for 2010, Lotus F1 team.

I hvert fald hvis det står til ham selv.

Den 27-årige malaysiske kører mener, at han allerede har bevist sit værd og at han derfor ligeså godt kan snuppe et af de ledige sæder hos ligeledes malaysiske Lotus.

World Series by Renault, hvor Fairuz Fauzy er nr. 2. Her er det dog portugisiske Alvaro Parente.

“Med Lotus er der en virkelig god mulighed for, at jeg kan nå mit drømmemål om at køre i F1. Men jeg vidste, jeg måtte bevise, at jeg var klar,” er Fauzy citeret for at udtale til avisen ‘New Straits Times’.

“Med det håber jeg, at jeg har bevist tilstrækkeligt,” slutter den håbefulde kører.

Med sin 2. plads i World Series by Renault er malaysieren en af højdespringerne i serien.

Objektivt set er der sandsynligvis tale om et job som testkører for Lotus, idet teamet kun har offentliggjort deres interesse for Jarno Trulli, der p.t. linkes til det ene Toyota-sæde.

Men meget kan stadig ske inden sæsonstart i 2010.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER