• Forside

Red Bull fortsætter med Renault

Det tyske blad 'Auto Motor und Sport' kan bekræfte, at Red Bull Racing F1 Team fortsat vil have Renault som motorleverandør for 2010-sæsonen.

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 2/11 2009 klokken 17:11

Rygter har påstået, at Red Bull ville skifte motorleverandør til enten Mercedes eller Cosworth efter denne sæson, men det tyske blad 'Auto Motor und Sport' har i dag annonceret, at Red Bull fortsætter med Renault som motorleverandør.

Det forlyder ikke på hvor lang tid det eksisterende samarbejde, der har forløbet gennem 3 år, vil fortsætte i fremtiden.

Beslutningen blev taget lige før løbet i Abu Dhabi, og om denne udtaler teamchef, Christian Horner: "Vi (Red Bull Racing og Renault, red.) har et godt fundament. Vi har modtaget god support fra Renault, og man vinder ikke løb eller opnår disse resultater uden en rigtig, god support fra motorleverandøren."

Samarbejdet kunne forventes at forløbe i 1 år grundet regelændringen, der betyder ingen genoptankning af bilerne under løbet, og motoren kan have en mere afgørende betydning for løbet, set på brændstoføkonomi i forhold til ydelse.

RELATEREDE NYHEDER