Ecclestone: Button fortjener ikke at være verdensmester

Den 25 årige, Tamara Ecclestone, datter af Bernie Ecclestone, angriber Jenson Button i et interview med engelske Daily Mail.

Af: Tommi Pedersen (tp@bmf1.dk) d. 10/11 2009 klokken 22:11

”Jenson Button er en mindre fortjent verdensmester, end for eksempel Lewis Hamilton, og kunne kun løfte pokalen som verdensmester, på grund af at han havde en så meget bedre bil en de nærmeste konkurrenter.”

”Button vandt de første 6 ud af 7 løb, fordi Brawn’s konkurrenter ikke kunne komme ud af starthullerne da sæsonen startede, og det gav ham det hul der skulle til for at blive verdensmester.”

”Da de andre hold endelig fik opdateret deres biler, så kunne Button ikke længere vinde, og blandt andet Sebastian Vettel kom utrolig tæt på at kunne blive verdensmester, hvis ikke det lige var for nogle uheld med blandt andet motorer der gik i stykker.”


Tamara Ecclestone mener ikke det var fortjent


”Jeg synes ikke Jenson Button fortjener at blive verdensmester. Han har været med i Formel 1 så længe, og aldrig været tæt på at vinde. Pludselig får han en god bil, og så vinder han mesterskabet.”

”Havde alle haft den samme bil var det ikke Button der stod som verdensmester. Lewis Hamilton er en bedre kører og en rarere person.”

Den sidste bemærkning faldt nok på grund af et interview, som Tamara Ecclestone havde med Jenson Button på Sky Sport TV, tidligere i år, hvor Button pludselig valgte at besvare sin telefon midt i deres interview, og det faldt ikke i god jord.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Toro Rosso underskriver med Sébastien Buemi Senna præsenteret hos Campos »