• Forside

Samme løn, mere frihed

Jenson Button har stadig ikke fået fornyet sin kontrakt med Brawn Grand Prix. Det kan undre meget, at verdensmesterholdet med en sikret økonomi for en årrække ikke vil betale Jenson Button lidt mere for at kompensere for lønnedgangen i 2009.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 12/11 2009 klokken 08:11

Det handler om penge, det her med Jenson Buttons manglende kontrakt. Jenson Button vil gerne have det samme i lønposen, som han oprindelig var sikret hos Honda.

Et beløb, der skylle lyde på 6 mio. pund (50 mio. kr.), men det vil Ross Brawn ikke betale.

Hvis man ikke vil betale mere, så må man jo tilbyde noget andet. Ross Brawn udtaler til engelske aviser, at Jenson Button kan få mere frihed til at finde personlige sponsorer. Monsters Energy-drikken var en af Jenson personlige sponsorer i 2009.

"Vi kan tilbyde en højere grad af kørerfrihed, og det bliver nok den vej vi vil gå. Jenson har en vis frihed til at pleje hans egne interesser, men han har også en forpligtelse til at imødegå holdets interesse og forpligtelser.”

Monsters Energy ses på toppen af hjelmen (den iturevne flade).

Vi venter med stor interesse til, at Brawn Grand Prix præsenterer deres 2010-kørere. Det vil være overraskende, hvis begge kørere forlader holdet, og da Rubens Barrichello allerede er bekræftet hos Williams, så afhænger det nu af hvad Jenson vil acceptere.