Schumacher til Mercedes?

Vedholdende rygter, understøttet at øjenvidneberetninger, sætter den pensionerede verdensmester, Michael Schumacher, i en Mercedes GP-racer i 2010.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 21/11 2009 klokken 14:11

Rygterne har været der siden Brawn GP blev købt af den tyske bilgigant, Mercedes-Benz, som igen er ejet af Daimler koncernen.

Den tidligere teamejer, Eddie Jordan, fortæller, at han har set Schumacher fordybet i forhandlinger med Daimlers bestyrelsesformand og holdchefen for det nye Mercedes GP-hold, Ross Brawn.

Samme Eddie Jordan har sat sin personlige prestige ind på, at det her kommer til at være virkelighed, idet han på landsdækkende engelsk radio fortalte at han havde beviser for, at det ville ske.

Eddie Jordan slår på tromme for et Schumi-Mercedes samarbejde

Ross Brawn har ikke sagt noget til rygterne, mens Schumachers talskvinde, Sabine Kehm, har sagt ”at der ikke er noget om det, men at det er svært at sige hvad der kan ske i fremtiden.” En lidt kryptisk udmelding.

Mercedes´ sportschef, Norbert Haug, har tidligere, i fællesskab med Ron Dennis fra McLaren, danset parringsdans for den 7-dobbelte verdensmester, men noget tyder på at Haug danser igen, og hans udtalelser om holdets kører line-up, er blot at ”I bliver overraskede.”

Norbert Haug og Sebastian Vettel ved DTM løbet i Oschersleben

Tanken skulle være, at ansætte den 40-årige Schumacher for én sæson, hvorefter man så vil forsøge at købe Sebastian Vettel fri af Red Bull.

Sebastian Vettel og Michael Schumacher vandt Race of Nations 2007. Skal den ene afløse den anden hos Mercedes GP?

Michael Schumacher har tidligere kørt for Mercedes, omend aldrig i Formel 1. Det var dog angiveligt Mercedes der betalte for Schumachers første prøvetur hos Jordan, hvilket jo blev startskuddet til en fantastisk karriere, som ikke involverede det tyske bilmærke som andet end modstander.

Af andre kørere der er inde i billedet er der Nico Rosberg, som anses for ansat allerede, selvom det ikke er bekræftet, men også kimi Räikkönen og Nick Heidfeld er i spil.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Brawn holder på Button US F1 signer første kører »