• Forside

Silverstone sikret de næste 17 år

Tidligt i morges annoncerede British Racing Drivers’ Club (BRDC), at de har underskrevet en kontrakt, der vil afvikle det britiske Grand Prix på Silverstone de næste 17 år. Dermed er Donington Park definitivt ude.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/12 2009 klokken 20:12

Det var en stolt Damon Hill, præsident for BRDC, der kunne annoncere en kontrakt for de næste 17 år.

Kontrakten betyder, at BRDC kan fortsætte udviklingen af Silverstone, så den kan blive en verdensklassebane, der tåler sammenligning med de nyeste Hermann Tilke-droner.

Damon Hill udtaler på Silverstones hjemmeside:

”Vi er lettede over at have sikret en langtidskontrakt, der sikrer det britiske Grand Prix og at Formel 1 vil forblive på Silverstone, hvilket er dets naturlige hjem i England. I det mindste for de næste 17 år.”

”Denne langtidskontrakt gør det muligt for os at fortsætte med planerne om at udvikle Silverstone til en verdensklassefacilitet, der bringer banen på niveau med de bedste sportsfaciliteter i verden til fordel for alle racerfans, teams, kørere og fans.”

”Personligt vil jeg gerne takke teamet på Silverstone, vores bestyrelse i BRDC, medlemmerne af BRDC og alle dem fra industrien, der har bakket os op. Vi har nu sikret de to største begivenheder indenfor to- og firhjulede verdensmesterskaber, og vi ser nu frem mod en spændende fremtid.”

Bernie Ecclestone, der nærmest har været anset som Silverstones største modstander er glad for kontrakten.

”Jeg er glad for, at vi har kunne nå en aftale med Silverstone omkring afviklingen af det britiske Grand Prix. Det vil sikre, at Storbritannien vil forblive på Formel 1-kalenderen de næste mange år, hvilket er noget jeg personligt altid har ønsket at se ske.”

”Teamet bag Silverstone ved allerede hvordan man organiserer en god begivenhed, så nu kan alle se frem mod næste sommer på Silverstone.”

RELATEREDE NYHEDER