Alguersuari sikker på Toro Rosso-sæde

Til trods for at Jaime Alguersuaris navn manglede på FIAs deltagerliste til den kommende sæson, oplyser spanieren, at han er blevet lovet det sidste sæde hos Toro Rosso.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/12 2009 klokken 20:12

Ifølge den spanske avis ‘Marca’, er Jaime Alguersuari fuldstændig sikker på, at han, trods vintertemperaturer, allerede nu sidder godt og lunt det sidste sæde hos Toro Rosso.

Avisen oplyser, at Alguersuaris management mødtes med Toro Rosso under den seneste test i Jerez, og at deres mand vil køre race til marts.

Sammenlignet med sidste år er situationen for Toro Rosso forandret. Således skal teamet selv designe og udvikle deres egen bil til 2010 og er ikke i lige så høj grad bakket op af ejerne fra Red Bull.

Alguersuari i det grønne under Brasiliens Grand Prix, 2009.

Men ifølge ‘Marca’ er der åbenbart kamp til sidste sæde. Andre kørere tilbyder nemlig venligt og imødekommende deres assistance for op til 10 millioner Euro.

“Italienerne (Toro Rosso, red.) sender dem alle videre til Red Bull, som i sidste ende er dem, der bestemmer,” skriver avisen.

Det er dog tvivlsomt, at Red Bull dumper Alguersuari, som energidrikproducenten trods alt har postet en del udviklingspenge i de seneste år.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Silverstone-billetter revet væk Glock: I starten vil man grine af os »