• Forside

Silverstone-billetter revet væk

Efter offentliggørelsen af Silverstones tilbagevenden til F1-kalenderen, har der været et veritabelt stormløb på billetterne til Englands Grand Prix i 2010.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 9/12 2009 klokken 20:12

Billetsalget til det britiske Grand Prix, der køres til juli næste år, har fået en rekordstart, er det glade budskab fra arrangørerne.

På grund Doningtons kuldsejlede og langstrakte forhandlinger med Bernie Ecclestone har der kun været meget kort tid til at sælge billetterne i. Alligevel blev der solgt 6.500 billetter i de første 24 timer, og direktør Ricard Phillips er begejstret.

"Det var en skam, at vi ikke kunne sætte dem til salg tidligere, men vi var nødt til at gøre den bedst, mulige forretning inden," er Phillips citeret for at sige til avisen ‘The Sun’.

Kimi Räikkönen under kvalifikationen til Storbritanniens Grand Prix 2007 på Silverstone.

"Vi har et godt team, en fantastisk bane og fantastiske fans, og jeg er sikker på, at vi, med to britiske mestre (hos McLaren, red.), kan få det her til at fungere," tilføjede han.

Phillips udtrykte ligeledes håb om, at selv inkarnerede fodboldfans ville komme forbi, idet arrangørerne vil opstille en gigantisk tv-skærm, så man kan følge VM-finalen i fodbold efter løbet.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER