Rosberg bliver ikke nummer to hos Mercedes

Med en Michael Schumacher som holdkammerat hos Mercedes ville Nico Rosberg hurtigt blive anset som Mercedes’ andenkører. Det bliver han dog ikke, siger den tyske kører, for hos Mercedes har man ikke noget hierarki.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 16/12 2009 klokken 12:12

Nico Rosberg forventer ikke, at han kommer til at agere andenkører hos Mercedes. Det er ikke den stillingsbetegnelse han er ansat under, men han udelukker dog ikke andenkørerrollen.

Men det er kun hvis holdkammeraten har de bedste chancer for at vinde VM.

Overfor den tyske avis ’Bild’ udtaler sønnen af 1982-verdensmesteren, Keke Rosberg:

”Hos Mercedes er der ikke noget hierarki. Mig nummer to? Nej. Det har altid stået klart, at de to kørere er lige. Men jeg respekterer Schumi.”

Nico Rosberg er ikke parat til at agere andenkører til Michael Schumacher, medmindre hans egne chancer for VM er opbrugte. Copyright Daimler Benz.

”Det er klart, at hvis der sidst på året er en mulighed for, at kun én kører har en seriøst chance for at kæmpe om titlen, så vil holdet koncentrere sig om den kører. Men indtil da er det Mercedes’ filosofi at ’der er to førstekørere’.”

Med den megen omtale af Michael Schumacher og Mercedes vil det efterhånden være en skuffelse af rang, hvis den syvdobbelte verdensmester ikke kommer tilbage til Formel 1.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Fry bekræfter Schumacher-snak Renault bliver i Formel 1 »