• Forside

Tillykke Schumi

Michael Schumacher runder 41 år i dag, så vi vil da lige sige tillykke til den nye Mercedes GP-kører. Det bliver spændende at se, om en mand i hans alder stadig har det, der skal til, for at vinde et Formel 1-løb, måske tilmed endnu et mesterskab.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2010 klokken 13:01

41 år, står der på lykønskningskortene til Michael Schumacher. Ingen alder, vil de fleste sige, men for en Formel 1 kører i 2010, er det en del.

Schumacher bliver da også alderspræsident på gridden, når Formel 1-feltet starter sæsonen om tre måneder i Dubai, noget der dog næppe vil påvirke den hurtige tysker.

Schumacher er ikke med til de første træninger i Spanien, hvorfor han har tid til at nyde dagen. Dog er der næppe nogen der er i tvivl om, at han er mere end blot ambitiøs, så vi skal ikke forvente, at han vil ligge på den lade side de kommende uger.

Michael Schumacher ved en skalamodel, måske hans fødselsdagsgave?

Schumacher, der var så suveræn en overgang, at han var ved at lukke Formel 1, vil med sin tilbagekomst, få F1 til at nå nye højder.

Alle vil holde øje med, om den ”gamle” kan slå de unge knægte, der er opvokset med PlayStation og ført frem til gridden af magtfulde mænd, der har set at der er mange penge at hente i Formel 1, selvom man ikke selv kan køre en Formel 1-racer.

Her på BMF1, er vi alle glade for at han er tilbage!

Tillykke med de 41 år!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER