• Forside

Alonso: McLaren er det rigtige valg.

I et interview i italienske Gazzetta dello Sport fortæller Alonso åbent om sit syn på fremtiden, og han er sikker på, at han har truffet den rigtige beslutning.

Af: Joachim Dichmann (jd@bmf1.dk) d. 5/4 2006 klokken 17:04

Selvom han i øjeblikket fører verdensmeterskabet , og selvom Renault har vundet de 3 løb der har været at vinde, mener Fernando Alonso stadigvæk at beslutningen om at skifte til McLaren har været den rigtige.

“McLaren har gjort store fremskridt, jeg er overbevist om, at der ikke kommer et andet hold, der kan forbedre sig så meget som de har gjort.” Udtaler den regerende verdensmester, hvis Renault-hold i øjeblikket fører med 19 point over McLaren.

”I 2007, som er det andet år med V8, vil McLaren være de bedste, og det er derfor at jeg har valgt dem.” Den unge spanier virker således aldeles afklaret i sin sag, og hvis man spørger ham om hvorfor han forlader Renault har han en prompte et svar klar.

”Det kan ikke blive ved, og cyklussen ender på et tidspunkt. Renault og jeg kom til Formel 1 stort set samtidigt, nu hvor jeg har vundet, er der ikke meget tilbage at gøre.”

RELATEREDE NYHEDER