• Forside

MP 4-25 præsenteres i uge 4

Det forlyder, at McLaren vil præsentere næste års MP 4-25 i ugen op til årets første vintertest. Det vil ske i hovedkvarteret i Woking, hvor McLaren vil præsentere deres to verdensmestre som deres kørere. Hvilken dag vides ikke.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/1 2010 klokken 15:01

Ifølge den britiske avis ’The Mirror’ vil McLaren præsentere deres MP 4-25 om lidt to uger.

Det bygger de blandt andet på kommentarer fra 2008-mesteren Lewis Hamilton. Han siger til avisen:

”Jeg er spændt. Jeg kan ikke vente med at se den nye bil og teste den.”

Byt Heikki ud med Jenson, og MP 4-24 ud med MP 4-25, så har du årets første præsentationsbillede.
Copyright McLaren Media


Både Jenson Button og Lewis Hamilton vil være til stede under forårets presæsontest. Her vil de begge dele informationer med hinanden og lære bilen at kende, så de kan gøre den ikke bare konkurrencedygtig, men også til vindermateriale.

”Først når vi har opnået dette kan vi begynde at fokusere på at vinde løb, og eventuelt verdensmesterskabet.”

”Jenson og jeg vil deles om pre-sæsontestene, og det vil være vigtigt at videregive informationer imellem os, så vi kan sikre os, at vi begge trækker i den samme retning.”

McLaren MP 4-24. Hvordan mon MP 4-25 kommer til at se ud?
Copyright McLaren Media


Selv om datoen for præsentationen endnu ikke er offentliggjort, så er tirsdag den 26. eller fredag den 29. januar de to dage, som den forventes at blive præsenteret på.

Den 26. fordi det er dagen efter Mercedes Grand Prixs præsentation, og deraf vil journalister og fotografer kunne nå at rejse fra Tyskland til England.

Den 29. januar fordi det er fredag og der så stadig er to dage til at fragte bilen til Valencia. Eller rettere bilen er nok sendt af sted, mens McLaren præsenteres deres showcar, så det kun er nøglepersonnel, der skal rejse i weekenden.