• Forside

Flere præsentationsdatoer klar

I lang tid har vi gået og ventet på at få de officielle præsentationsdatoer fra de forskellige hold. Nu er bylden åbnet, og endnu to teams, foruden dem vi allerede har skrevet om, har meldt sig på banen. Denne gang er det Renault og Lotus.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/1 2010 klokken 21:01

Renault og Lotus er de to seneste hold, der har meldt sine præsentationsdatoer ud.

Tidligere i dag meldte McLaren også deres præsentationsdato ud, og Ferrari gjorde det i går. Den sidste uge af januar bliver interessant.

Renault præsenterer den nye R30 søndag den 31. januar. Det sker på Ricardo Tormo-banen i Valencia, og allerede dagen efter vil bilen få sin testdebut. Præsentationen kommer dog først til at foregå om eftermiddagen, så vi kan først bringe billeder af bilen om aftenen.

Renault vil samtidig præsentere Robert Kubicas holdkammerat denne dag. Om danske Marco Sørensen bliver præsenteret som fortsat Renault udviklingskører kan vi håbe, men det må vi vente med at få svar på.

Det bliver spændende at finde ud af om Marco Sørensen stadig er en del af Renaults juniorprogram.
Copyright Renault F1


Det andet hold, der har meldt præsentationsdatoen ud, er Lotus. Her må vi dog vente til midten af februar før vi får, som de skriver i den udsendte pressemeddelse, den første nye Lotus siden 1994 at se. Bilen præsenteres 12. februar, men tidspunkt og sted har vi ikke fået oplysninger om endnu.

Så kan de andre hold bare sende datoer ud.

Virgin Racing har endnu ikke meldt en præsentationsdato ud, men den forventes at blive i starten af februar. Her vil man formodentlig kunne se holdets nye testkører Luiz Razia blive officielt præsenteret. Luiz Razia var ikke en del af Virgin Racing, da holdet blev præsenteret i december måned.