• Forside

Officielt: De la Rosa til Sauber

Så blev det sidste sæde hos Sauber endeligt bekræftet. Det blev spanieren Pedro de la Rosa, der sikrede sig det eftertragtede sæde, som sætter ham i søsterbilen ved siden af Kamui Kobayashi der tidligere er blevet bekræftet.

Pedro de la Rosa. . Copyright Peter Hartig

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/1 2010 klokken 12:01

Pedro de la Rosa, der ikke har kørt et Formel 1 Grand Prix i tre år og som mange ikke forventede igen ville være at finde i en Grand Prix racer igen, da han efterhånden også er gået hen og er blevet 39 år, var manden der sikrede sig det sidste sæde hos Sauber, foran blandt andet Giancarlo Fisichella, der heller ikke er en af de yngste.

Ifølge Peter Sauber, er Pedro de al Rosa hovedsagligt hyret ind, som følge af hans store udviklingserfaring fra blandt andet McLaren. En erfaring Sauber håber på at få meget ud af.

”Det er selvfølgelig også vigtigt at han kan køre race og at vi giver ham en racer der er god nok,” kom det fra Sauber under pressemødet.
”Vi er ret sikre på, at vores bil vil hjælpe Pedro til at levere varen.”

Ved at bekræfte Pedro de la Rosa som Grand Prix kører, hjælper Sauber med at løfte gennemsnitsalderen i feltet, sammen med Mercedes GP, der har den 41 år gamle Michael Schumacher på holdet, som feltets ældste kører.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.