• Forside

Ny Super Aguri forsinket

Super Aguri F1 har netop underskrevet en lejekontrakt på de tidligere Arrows faciliteter til 2008, så noget tyder på, at teamet mener det alvorligt. Men der er problemer med at få den nye model parat til tiden.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 7/4 2006 klokken 10:04

Det er med god grund, at Super Aguri har forlænget lejemålet på den tidligere Arrows fabrik i Leafield, England. Der bliver nemlig brug for tag over hovedet, for nu melder japanerne, at SA06 bliver yderligere forsinket.

Her på Bil Magasinet F1 har vi allerede i begyndelsen af marts kunnet berette, at den nye model sandsynligvis ville blive forsinket, og dette bekræftes nu af ’sport1.de’.

Læs vores tidligere, tilbundsgående nyhed her .

Ifølge nyhedskanalen rapporteres det nu fra officielt hold, at den nye Super Aguri SA06 ikke som ventet bliver præsenteret på Imola, men derimod først på Silverstone – om alt går vel.


Der arbejdes hårdt på Super Aguris fabrik i Leafield.

”Det nye chassis vil tidligst blive brugt på Silverstone,” hedder det i den officielle udtalelse fra Super Aguris hovedkvarter.

Ifølge magasinet Autosport håbede Suzuki San på at teamet kunne købe Hondas midlertidige 2005/2006 chassis. Denne plan gik imidlertid i vasken, og der arbejdes derfor nu hårdt på at få eget chassis køreklart.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.