• Forside

Stefan Grand Prix på vej til Bahrain

Halvanden måned før dette års sæsonstart har Stefan GP sendt en container med udstyr til Bahrain. Det på trods af, at de end ikke har en plads på gridden, men for at vise, at de er klar, hvis eller måske rettere når US F1 eller Campos Meta springer fra.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 2/2 2010 klokken 16:02

Tænk at vi har et hold, som er klar til at stille til start i dette års Formel 1-mesterskab med bil, motor og mekanikere, sandsynligvis kørere, og netop har sendt deres første container til Bahrain uden at være sikret en startplads.

Imens der er larmende stilhed fra Campos Meta1 og stort set det samme fra US F1 team. FIA må vide noget, som vi ikke ved for det virker noget nær fuldstændig tosset ikke at tillade et køreklart hold en startplads, når andre hold helt eller delvist måske ikke får testet inden sæsonstarten.

Specielt når man samtidig tænker på, at FIA var villige til at give Peter Sauber den 14. startplads på gridden (forudsat de deltagende hold gav lov). Stefan Grand Prix har et køreklart Toyota-chassis og motor, samt support sikret fra Toyota, men ingen steder at køre.

Som der står i den udsendte pressemeddelelse:

”Vi er stolte af os, og vores viljestyrke, så vi vil fortsætte og vise, at visse nye folk hører til i Formel 1.”

Med en russisk kører i Vitaly Petrov og et muligt serbisk team i Formel 1, så går der nok ikke lang tid før Bernie Ecclestone annoncerer det første russiske Grand Prix i Formel 1-historien.