Inklusiv Stefan og Ralf?

Stefan GP har allerede fløjet en 40 fods container til Bahrain, og deres bil er færdigudviklet. De mangler stadig en plads på gridden, men nu er Bernie Ecclestone parat til at hjælpe med det problem.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 4/2 2010 klokken 09:02

Stefan GP har en bil klar. I virkeligheden er det Toyota's 2010 bil som de har færdigudviklet og sat nyt navn på, men ikke desto mindre er den klar.

Kazuki Nakajima, som sidste år kørte for Williams, er ansat som kører, og der har tidligere været rapporteret en kontakt til Ralf Schumacher, en kontakt som Bernie Ecclestone nu kalder :”ideel for Stefan GP's udvikling.”

Kazuki Nakajima

Ligeledes fortæller Bernie:” Jeg regner ikke længere med at se US F1 og Campos på gridden i Bahrain, hvorimod Stefan GP er klar til at stille op nu.”

Det serbiske hold har planlagt at gennemføre nogle tests senere på måneden i Portugal.

Ralf Schumacher takker af hos Toyota efter sæsonen

Udover Ralf Schumacher, går der ubekræftede rygter om at de tidligere McLaren-folk Mike Coughlan og Dave Ryan er sat i forbindelse med holdet. Mike Coughlan var designer hos McLaren, indtil han blev taget som en af de hovedansvarlige i McLarens Spy-gate episode i 2007, og Dave Ryan blev fyret fra McLaren efter Lie-gate episoden sidste år.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Valencia test – dag 3 Cosworth på sporet »