• Forside

Stefan møver sig ind på Campos

Det har længe været en offentlig hemmelighed at Campos Meta ikke var længst fremme, når det gjaldt regningsbetalinger. Dette er angiveligt også gået ud over Dallara, som i realiteten bygger Campos' bil. Nu vil Stefan GP købe den.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 5/2 2010 klokken 10:02

Campos Meta mangler penge i budgettet. Fejlslagende forsøg på at skaffe sponsorer har gjort at det ikke er de penge til rådighed som man havde regnet med, hvilket gør at det bliver sværere og sværere at betale regningerne.

Da Campos ikke selv bygger deres bil, men derimod har Dallara til at gøre det, betyder det også at Dallara risikerer at stå med en stort set færdig bil, som deres kunde ikke kan betale.

Her er det at Stefan GP kommer ind. De har både penge, bil og udstyr på plads, men mangler den plads på gridden som Campos har. Derfor er de nu parate til at gå ind og købe bilen af Dallara, ikke for at bruge den, da de jo allerede har en bil, men for at forhindre Campos i at blive startklar, og dermed overtage deres plads på gridden.

Bruno Senna og Adrian Campos

Dallara har givet Campos Meta resten af dagen i dag, 5. februar, til at finde en løsning, da de ellers bliver nødt til at sikre sig selv.

Dette betyder så også at Bruno Sennas Formel 1-fremid er blevet mere usikker, da Stefan GP allerede har Nakjima i stald, og taler med både Ralf Scumacher og Jacques Villeneuve.

RELATEREDE NYHEDER