• Forside

Campos kommer til start

Det lukningstruede nye Formel 1 hold, Campos Meta 1, ser ud til at være reddet og vil således ikke efterlade en ledig plads til Stefan GP, der ellers har satset hårdt på den spanske plads. Holdet vil dog nok skifte navn inden første løb.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2010 klokken 11:02

Det forlyder nu, at Campos holdet er reddet og at det i 2011 vil blive til et fabrikshold under VW koncernens beskyttende vinger.

Ifølge den spanske avis AS, vil Adrian Campos’ partner i eventyret, Jose Maria Carabante, overtage fuld kontrol over selskabet, sammen med Bernie Ecclestone, med henblik på et salg til VW koncernen, som så skal overtage holdet 100% inden 2011 sæsonen.

Colin Kolles bliver holdchef og Bruno Senna vil også fortsat være en af holdets Grand Prix kørere. Hvem der kommer til at sidde i den anden bil er fortsat uvist.

Carabante har også erklæret, at holdets udestående med Dallara, der skal bygge deres bil, vil blive indfriet i tide, så de har en bil at stille til start med.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.