Bliver Campos til VW?

VW har tidligere været nævnt i forbindelse med en redning af det skrantende Campos Meta Formel 1-hold, noget der er mere og mere der tyder på, at der er hold i, selvom VW hverken vil be- eller afkræfte rygtet.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/2 2010 klokken 14:02

Danske Kris Nissen, der er chef for VW motorsports indsats, vil hverken be- eller afkræfte rygterne der versere om, at det er VW der står til at rede Campos Meta fra lukning, allerede inden holdet har kørt sit første Formel 1 løb.

”Jeg kan ikke kommentere på dette, da jeg kun har hørt om disse rygter fra internettet via en af vores kørere, Carlos Sainz,” udtaler Kris Nissen.

Man skulle mene, at hvis der er hold i rygterne, ville Nissen nok vide det, uden at Sainz skulle informere ham. Men han vil på den anden side ikke afvise rygtet.

Fra Campos Metas side, meldes det ud, at de vil navngive deres nye investor indenfor det kommende døgn. Om det så er VW, må vi så vente med at se!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« US F1 ejendom til salg US Campos F1 Meta Team »