• Forside

Fortsætter Schumacher til 2009?

Ferrari skulle ifølge de seneste rygter have tilbudt at forlænge holdets kontrakt med Michael Schumacher for yderligere to år, så at den 7-dobbelte verdensmester kan forblive Formel 1 pilot indtil slutningen af 2008, hvor tyskeren vil være 39 år gammel.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2006 klokken 14:04

Michael Schumacher, der lige nu ligger på en samlet tredjeplads i verdensmesterskabet med 11 point, mod Fernando Alonsos 28 point, lader til at være mere tændt end længe, hvilket har fået Ferrari til at komme frem med den store guldpose, for at forsøge at sikre sig tyskerens fortsatte arbejdskraft.

Schumacher viste i Australien, at han selv med alt for hårde dæk, stadig kan være blandt de hurtigste og dermed, alderen til trods, stadig kan konkurrere med de unge piloter.

Men når man som Michael Schumacher gjorde i Melbourne, ligger helt ude på grænsen af, hvad bil og dæk kan håndtere, så skal der minimalt til for at det går galt, hvilket det så også gjorde, da han røg i barrieren på vej ud af opløbssvinget.

Men tiderne efter løbet beviste, at det kun var Kimi Räikkönen og Fernando Alonso der var hurtigere, og det på et tidspunkt hvor de var nået langt længere hen i løbet og derfor havde langt lettere biler.

Men om en Formel 1 pilot, stadig kan være konkurrencedygtig, når han nærmer sig de 40 år, er at helt andet spørgsmål.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER