• Forside

Schumacher: Vi er på sporet igen

Set i lyset af nedturen i Australiens Grand Prix, hvor begge Ferraris biler udgik med brask og bram, skulle man tro, at der var dystre miner i Scuderia. Men dette er langtfra tilfældet, udtaler Schumacher.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 6/4 2006 klokken 11:04

Michael Schumacher forlod utvivlsomt løbet i Melbourne som en skuffet mand, men alligevel ser han ikke dystert på fremtiden hos Ferrari. Efter tyskerens mening er der slet ikke tale om problemer, i stil med dem vi så sidste år hos italienerne.

”Dette år er fuldstændigt anderledes,” udtaler Schumacher. ”Denne gang er vi meget mere konkurrencedygtige, og vores generelle pakke er meget bedre end den umiddelbart ser ud til.”

”Selvfølgelig var det ikke lige det, som vi viste i søndags,” fortsætter tyskeren. ”Men i Formel 1 baseres næsten alt på beregninger, og disse viser, at hvis vi havde holdt dæktemperaturen, så havde vi holdt os i front.”

Umiddelbart ser det ud til, at ex-verdensmesteren har ret i sin påstand. Schumacher satte den tredje hurtigste tid under løbet og kun Kimi Räikkönen og Fernando Alonso var hurtigere.


Michael Schumacher vinker til fans efter sin 2. plads på Imola i 2005.

Og disse tider var endda sat hen imod slutningen af løbet, hvor bilerne var lettere. I de foregående omgange, og især efter hans pitstop, var Schumacher hurtigere and alle andre og matchede Alonso.

”Det er lige præcis det, som giver os håb om, at vi er på rette spor. Nu skal vi blot fortsætte denne vej i de kommende løb” fastslår Schumacher.

Til løbet på Imola har Ferrari planlagt en del ændringer på 248 F1. De røde biler kan derfor meget vel være på samme niveau som for 12 måneder siden, hvor Schumacher, netop i Imola, skyggede Alonso lige til mållinien, kun 0:00.215 sekund efter den kommende mester.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER