• Forside

Williams lykønsker BMW

Øl til konkurrenten er ingen skade til, hvis man spørger Sir Frank Williams. Teamchefen sendte en kasse over til BMW-Sauber, efter deres indsats i Australien. Theissen udtalte også efterfølgende, at det var en rigtig rar gestus, som han helt klart værdsatte.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/4 2006 klokken 13:04

Frank Williams er ingen dårlig taber. Selvom samarbejdet mellem BMW og Williams gik i stykker sidste år, lykønsker Frank Williams alligevel BMW med deres nylige succes.

Efter seks års samarbejde med BMW valgte den tyske bilproducent, efter sidste sæson, at gå egne veje hvorfor de købte Sauber holdet.
Men det til trods og dyre private motorer fra Cosworth, var Frank Williams ikke længe om at lykønske BMW-Sauber med deres flotte resultat i Australien.

Williams, der en kendt for at have gode forbindelser til nogle tyske bryggerier, sendte efter løbet en kasse god tysk øl over til BMW-Sauber, som med denne gestus fra Sir Frank Williams kunne fejre holdets første dobbelt point triumf.

Theissen udtalte også efterfølgende, at det var en rigtig rar gestus, som han helt klart værdsatte.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER