• Forside

Nu kører Montoya MP 4-21

Juan Pablo Montoya har haft problemer med at matche Kimi Räikkönens tider i de tre første løb i år. Problemer med at vænne sig til bilen har kostet, men i Australien følte Montoya sig for første gang tilpas i bilen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/4 2006 klokken 08:04

Når man kommer som ny kører i et nyt team er det naturligt, at holdets bil ikke er designet til den nye kører. Det har Juan Pablo Montoya måtte sande efter skiftet til McLaren, og det voldte ham ikke alene problemer sidste år, men også i år hvor bilen primært er bygget til Kimi Räikkönen.

Montoya har dog arbejdet hårdt på at lære bilen at kende, og det ser nu ud til at bære frugt. Montoya lover selv, at han vil være stærkere ved de næste par løb, og i Australien kom gennembruddet.

”Jeg er glad og jeg tror, at jeg havde lidt mere pace end Kimi hele weekenden. Efter kvalifikationen fortalte jeg mine drenge, at det var første gang jeg havde siddet i bilen og kunne presse den lidt ekstra. Det var første gang i min tid hos McLaren, at jeg har kunne gøre, hvad jeg ville med bilen.”


Montoya føler sig nu godt tilpas i MP 4-21

”Sidste år kørte jeg med bilen. Nu kører jeg bilen. Det vil forhåbentlig kunne ses i de næste løb. Vi har nogle nye ting på bilen og sammenlignet med den motor jeg havde i de første to løb, så var det et stort skridt fremad. Den tog omdrejninger så meget bedre.”

Lad os håbe Juan Pablo Montoya har fået mere styr på MP 4-21 for han er en kører, der altid er spektakulær at se i en bil.