• Forside

Force India tilfreds

Det blev et ganske udmærket resultat for det indiske Force India-hold, da Vitantonio Liuzzi i dag sluttede i pointene på plads ni. Det kunne dog være blevet til mere, men det sørgede Mark Webber for ikke skete. Kontakt i første sving ødelagde den mulighed.

Adrian Sutil . Copyright Force India

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 14/3 2010 klokken 17:03

Det var en skuffet Adrian Sutil, der sluttede dagens løb på plad 12, næsten en omgang efter den senere vinder, Fernando Alonso.

Det startede ellers godt for den tyske kører, der startede sidst i top 10.

Adrian Sutil udtalte:

”I det mindste gennemførte vi. Efter episoden i det første sving var det det maksimale vi kunne gøre. Vi endte med at have et godt løb til sidst, hvor vi lærte en del om dækkene og hvordan bilen opfører sig sidst i løbet, men episoden ødelagde mine håb for at hente point.”

”Jeg ved ikke, hvad der virkelig skete i det sving – jeg kom kørende og så var der en stor røgsky, som jeg kørte blindt ind i. Jeg rørte en og spandt, og det var det. Det var en skam, men vi vil kæmpe igen i næste løb.”

Adrian Sutil
Copyright Force India


Vitantonio Liuzzi hentede point med en niendeplads, og var godt tilfreds efter løbet:

”Jeg er virkelig glad. Vi opnåede vores mål og scorede nogle point, hvilket er et godt resultat for mig og holdet. Det var et svært løb på grund af den store mængde brændstof og dækkene, samt varmen, havde vi en del at arbejde med .”

”Alle topholdene sluttede foran os, og de havde ingen nedbrud, så det var det maksimale vi kunne have opnået. Jeg ser nu frem til Australien, hvor vi vil få nogle opdateringer, som kan bringe os i en bedre position til det næste løb. Alt i alt et godt resultat for holdet.”

Vitantonio Liuzzi
Copyright Force India


Teamchef- og ejer Vijay Mallya var begejstret over løbet:

”Hvilken god start på sæsonen! Jeg er absolut lettet over, at vi har scoret point i det første løb på sæsonen- Det var hele tiden vores mål at score point og vi vidste, at vi havde farten til at gøre det, men alligevel at opnå dette giver en fantastisk følelse.”

”Tonio kørte et super løb, matchende farten fra topholdene i front, og det er opmuntrende før de kommende løb. Adrian var uheldig, og jeg ved at han er skuffet over ikke at kunne udnytte sin startplacering, men sæsonen er lang og han er sulten, så jeg tror ikke vi kommer til at vente længe på ham.”