• Forside

Besøg Bil Magasinet i Bella Centeret

Det er to år siden, at Biler i Bella sidst blev afholdt. I dag åbnede 2010-udgaven, og ligesom for to år siden er der en god grund til at besøge Bil Magasinets stand. Her kan du ikke bare se Danmarks hurtigste bil, men også møde designeren bag.

Zenvo ST1 . Copyright Michael Ewert

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 18/3 2010 klokken 20:03

Zenvo ST1 hedder bilen, som har bragt Danmark på det internationale superbilmarked - den Hermann & Brandt-designede superbil, som repræsenterer noget af det ypperste Danmark kan fremvise.

På standen finder man også en Renault Formel 1-bil fra F1driving.com og den Aston-Martin, som den danske racerkører Christoffer Nygaard skal køre i under årets Le Mans 24-timersløb. På lørdag kan du også møde et par af folkene bag Bil Magasinet Formel 1.

Zenvo ST1
Copyright Michael Ewert


Mercedes SLS AMG
Copyright Michael Ewert


Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni
Copyright Michael Ewert


Ferrari 458 Italia
Copyright Michael Ewert


Bil Magasinets stand fylder dog ikke meget i Bella Centeret, og er man til sportsvogne, er der masser at se på her. Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni, Porsche 911 Sport Classic, Aston Martin DSB, Lotus Evora, Audi R8 5.2 Quattro Spyder, Mercedes SLS AMG og en hel del flere.

Mini Cooper D malet af kunstneren Per Hillo
Copyright Michael Ewert


En klassisk Mercedes
Copyright Michael Ewert


Fiat 500 i Barbie-bemaling
Copyright Michael Ewert


Christoffer Nygaard ved hans nye arbejdsplads
Copyright Michael Ewert


Årets Biler i Bella byder på alt lige fra personbiler, ’grønne biler, klassiske, amerikanske og andre spændende biltyper. En hel hal er fyldt op med motorcykler.

Har man lyst til en sludder med den tidligere Formel 1-kommentator Jens Winther Jr., er han at træffe i motorcykelhallen, hvor han præsenterer nye BMW motorcykler.

Burn rubber - not oil!
Copyright Michael Ewert


Udstillingen har åbent fredag fra 14-20, lørdag og søndag fra 10-18. Ses vi?