• Forside

Ralf vil være verdensmester

Ralf Schumacher nærmer sig sit Grand Prix nummer 150, men det betyder ikke, at han er ved at være træt af den medie omspundne sport. ”Jeg regnede med at have fået nok efter tre år, men sådan er det slet ikke,” udtalte Ralf Schumacher.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/4 2006 klokken 13:04

Toyota pilot Ralf Schumacher, der sikrede sig og holdets første podieplacering, med en tredje plads i Australiens Grand Prix, er stadig forelsket i Formel 1, til trods for at han snart runder Grand Prix nummer 150 og næste 10 år i Formel 1.

”Da jeg fik min første Formel 1 kontrakt tilbage i 1997 for Jordan F1, regnede jeg med, at jeg ville have fået nok af Formel 1 cirkuset efter højst tre år,” kom det fra den yngre Schumacher, der altid har stået i skyggen af storebror Michael.

”Men nu hvor jeg nærmer mig mit Grand Prix nummer 150, kan jeg konstatere, at jeg stadig er forelsket i denne sport og at de mange rejser, den fysiske belastning og det store medie postyr, ikke har skræmt mig væk endnu,” tilføjede en meget glad og afslappet Ralf, under et interview med The Sunday Times.


Ralf Schumacher med hans løbsingeniør Francesco Nenci

Selvom det kun er blevet til seks sejre, tror Ralf stadig på, at han kan sikre Schumacher familien endnu et verdensmesterskab, til trods for, at han havde det svært i den ellers stærke Williams racer.

”Jeg havde også selv forventet bedre resultater fra min tid hos Williams,” udtaler Schumacher. ”Men det kan være, at det bliver Toyota der kan gøre det for mig.”

”Jeg føler mig rigtigt godt tilpas her hos Toyota, der også lader til at have fundet frem til et ganske glimrende set up efterhånden.”

”Det er meget muligt, at vi ikke vinder løb i år. Men til næste år, tror jeg på, at jeg har en chance for at blive verdensmester med dem,” sluttede Ralf, der samtidig understregede, at han ikke kører Formel 1, for at slå sin storebror, men fordi han elsker det.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER