• Forside

Villeneuve: Vi har en god bil

Villeneuve er meget positiv indstillet overfor BMW Saubers F1.06 bil, der kan presses til at yde en meget aggressiv kørsel, og han udtaler yderligere at han er meget positivt indstillet overfor det udviklingsarbejde, som holdet præsterer.

Af: Peter Fyllgraf (pfy@bmf1.dk) d. 11/4 2006 klokken 14:04

Efter at være sluttet som nummer 6 ved det Australske Grand Prix, udtaler Jacques Villeneuve sig nu overraskende positivt om udviklingen af den BMW Saubers F1.06.

”Alt er godt med hensyn til bilen, men vi skal bare udvikle den trin for trin. Det er svært at få lavet en forkert opsætning med den bil, så det lyder usandsynligt at vi skulle få en meget hård weekend”, udtaler Villeneuve til teamets hjemmeside og fortsætter:

”Det er en nem bil at være aggressiv med. Man tror at man kører på grænsen, men så kan man køre endnu hurtigere og være endnu mere aggressiv.".


Jacques Villeneuve i Bahrain

Holdet vil være tilbage på testbanen i denne uge, hvor de vil finpudse bilen så den er klar til Imola, hvor de håber på at kunne få to biler i pointene. Og hvem ved, måske vil en af dem være på podiet?