• Forside

BMW arbejder på næste års bil

Selvom der er lidt usikkerhed omkring hvem der skal køre BMW Saubers bil, arbejdes der hårdt på at lave en god bil til 2007, samt kontinuerligt at forbedre raceren for denne sæson.

Af: JPU (jpu@bmf1.dk) d. 11/4 2006 klokken 19:04

Selvom vi kun er kommet tre løb hen i sæsonen, så er man hos BMW Sauber allerede godt i gang med at forberede bilen til næste år, skriver blandt andet gp2006.com og autosport.com.

Til den kommende sæson er det så godt som sikkert at Nick Heidfeld stadig vil være at finde på holdet, imens det er tvivlsomt om Jacques Villeneuve er. Så selvom der er lidt usikkerhed omkring hvem der skal køre bilen, arbejdes der hårdt på at lave en god bil til 2007, samt kontinuerligt at forbedre raceren for denne sæson.

Således siger Dr. Mario Thiessen: ”Vi bliver nødt til at deltage i løbene samtidigt med at vi arbejder hårdt med at designe bilen for 2007 sæsonen."

"Vi er allerede begyndt designet af bilen til 2007, men samtidigt må vi forbedre 2006 bilen fra løb til løb, således at vi kan forsvare eller sågar forbedre vores position.”


Vindtunnelforsøg af BMW Sauber F1 i Hinwill

Et af de projekter som holdet har gang i er en gearkasse, der ikke nedsætter kraftoverførslen under gearskiftet. Den kommer dog først i funktion til næste år.

”Det havde været en for stor investering og introducere i 2006,” er forklaringen fra Mario Theissen.

RELATEREDE NYHEDER