• Forside

Hamiltons bil beslaglagt

Under Lewis Hamiltons besøg i Australien denne weekend bliver det fremover kun på banen, briten kan køre. Hans bil er blevet beslaglagt af politiet.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 26/3 2010 klokken 20:03

Efter at have lavet et sæt såkaldte brændere, hvilket vil sige hjulspind der afgiver en masse røg, og lægger dækstreger på jorden, blev Hamilton stoppet af politiet, og anklaget for forstyrrelse af den offentlige orden og asocial adfærd, jævnfør de australske regler på området.

De politibetjente, der håndterede situationen, fortalte bagefter at Hamilton var usædvanligt flink og imødekommende overfor dem.

Dette betyder at den Mercedes E500 V8, som var stillet til rådighed for Hamilton i Australien, er blevet beslaglagt af politiet, og at der vil komme en bøde til den engelske formel 1-kører.

Af andre biler der er blevet stillet til rådighed kan nævnes Maserati Quatroporte, som Felipe Massa og Fernando Alonso kører i, Mercedes C63 AMG som Michael Schumacher hygger sig med samt Renault Clio Sport som er stillet til rådighed for Robert Kubica og Vitaly Petrov.

Lewis Hamilton må nøjes med at køre i denne bil i weekenden Copyright Bridgestone Motorsport

At der bliver stillet luksusbiler til rådighed for de kendte er ikke noget specielt. Når kronprinsesse Mary af Danmark kommer forbi, låner hun ofte en Mercedes ML 320.

Bilerne bliver efterfølgende solgt som demo-modeller, uden at den nye ejer får at vide hvem der har kørt bilen før, forlyder det fra Mercedes-importøren i Australien.