• Forside

HRT F1 gennemfører løbsdistance

Selv om det på ingen måde kan ses på racerbanen, og slet ikke i den anden træningssession, så er Hispania F1 utroligt glade for dagen i dag. I dag har Bruno Sennas bil, med omgangene i Bahrain, fået en hel løbsdistance under sig.

HRT F1's to racere . Copyright Motion-Company

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 26/3 2010 klokken 20:03

Bahrain var noget af en skuffelse for det nyeste team på gridden. I dag fik det spanske hold en lille sejr, da de to F110-chassiser ikke sluttede sidst i dagens første træning.

Anden træning var back to basics, da Bruno Senna holdt stille i garagen. Karun Chandhok stoppede lige efter pitudgangen.

Med 19 omgange i dag har Bruno Sennas bil nu kørt mere end 300 km., hvilket holdet var godt tilfredse med. Karun Chandhok gennemførte 24 omgange, og kan dermed nu begynde at kalde sig en Formel 1-kører.

Der var dog ikke kun ren glæde i dag, da den brasilianske kører havde problemer med brændstoftrykket.

Bruno Senna på Albert Park
Copyright Motion-Company


Karun Chandhok sagde efter anden træning:

”Vi var parat med det samme, da første session startede og efter et stint på syv omgange opnåede jeg en bedste tid i 1.36.259. Det var rart at køre nogle rigtige omgange denne morgen, og en skam at jeg havde et gearkasseproblem i anden træning.”

Karun Chandhok i pitten
Copyright Motion-Company


Bruno Senna udtalte:

“Denne morgens session var normal for os, men fungerede også som en testsession. Vi tilføjede en del kilometer til vores total, hvilket hjælper os med at forstå bilen. Fokus var på aero-tests, men understregede også at vi er nødt til at forbedre den mekaniske side, hvordan bilen opfører sig på bump på banen. Alt i alt var et godt skridt frem for bilen og for teamet operationelt.”

”Alt i alt var en success, og jeg havde det sjovt.”

Teamchef Colin Kolles udtalte:

”Det var godt arbejde fra holdet. Alt gik efter planen denne morgen, og det gik noget bedre end ’vores fødsel’ i Bahrain. Det viste at vi var virkelig operationelle. Alting gik som smurt. De fleste komponenter af bilen, chassiset og ophænget er nu blevet test effektivt over en løbsdistance. Alle har gjort en kæmpe indsats for at få det til at ske.”