Sidste nyt om vejret – Regn?

Indtil nu har der været skiftende vejr i Albert Park: tørt og vådt, varmt og relativt køligt. Lige nu smådrypper det i Melbourne, men hvordan ser det ud for de sene eftermiddags-/tidlige aftentimer? Se den seneste vejrudsigt her.

Lewis Hamilton på Albert Park . Copyright McLaren Media

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 28/3 2010 klokken 05:03

Da vi skrev vores vejrudsigt i mandags, var vejrudsigten for søndag, at løbet ville blive afviklet under skyer med pletvis regn og 27 grader.

Nu vi er godt et par timer før løbsstart, hvordan ser de så ud? Ramte meteorlogerne plet?

Tjekker man Bureau of Meteorology i Australien, så viser det sig, at det faktisk var et rigtig godt bud på vejret, dog ser det ud til at blive varmere end forventet.

Albert Park. Copyright Jesper Krogh

Det er allerede begyndt at dryppe i Melbourne Park, men indtil videre er mængden af nedbør lille nok til, at det ikke bør volde nogen problemer.

Til gengæld skulle der komme mere regn i løbet af aftenen, men spørgsmålet er, om det kommer i gennem Melbourne tidligt nok til at have indflydelse på løbet. Der har været masser af uheld på banen i supportserierne, men forhåbentlig har det ikke efterladt olie på banen.

Klokken halv tre om eftermiddagen lokal tid (5:45 dansk tid) var der 25 grader i Melbourne Lufthavn, men der er mulighed for op til 31 grader i de kommende timer i centrum af byen.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes skuffede Australiens Grand Prix: Sejr til Button »