Malaysias Grand Prix: 2. Frie træning. Hamilton igen hurtigst

Som i første træning, var det endnu engang Lewis Hamilton i McLaren der toppede tidstabellen. Denne gang var det dog Sebastian Vettel i Red Bull, der var nærmeste efterfølger. Rosberg var trediehurtigst. Fortsat ingen regn.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/4 2010 klokken 12:04

Endnu engang foregik træningen, uden den blev forstyrret af regn, selvom der i pausen mellem de to træninger, faktisk kom en byge. Men byge eller ej, så var det en tør bane, der bød kørerne velkommen til anden frie træning.

Heiki Kovalainen i Lotus, er første mand på banen og han rykkede direkte ud på en flyvende omgang, så der hurtigt blev sat et pejlemærke. Et pejlemærke der dog ikke var meget bevendt, da det var et yderst forsigtigt udlæg af Finnen.

Allerede 7 minutter inde i træningen, er der skåret 9 sekunder af Kovalainens første tid, da Lewis Hamiltons McLaren flyver rundt på banen og sætter en tid, der er tæt på hans bedste fra første træning.
Noget tyder på, at der bliver skåret godt og grundigt i tiderne.

Det er tydeligt at se, at der bliver kørt meget forskelligt denne gang.
Under første træning, kørte de fleste tungt, men her under anden træning, kan man tydeligt se, at flere har valgt at kører med lidt benzin på bilen, for at se om de kan komme ned i nærheden af McLaren.

Under den første del af træningen, kunne vi tydeligt se, at Red Bull’s Mark Webber, kørte med en tung bil, hvilket vi også kunne se på hans tider, der var omkring 4 sekunder langsommere end Hamiltons bedste.

Michael Schumacher vil også ud og bevise, at han fortsat kan være med, hvilket sender hom op på en andenplads, en halv time inde i træningen. Hamilton er fortsat hurtigst.

Kort efter Schumachers hidtil bedste tid, kører Webber af banen i red Bull raceren. Noget tyder på, at det er mekaniske problemer der er årsagen. Ikke godt for det ambitiøse hold.

Rosberg rykker op som nummer to, efter at være blevet lidt sinket af Bruno Senna. Så det ser godt ud for Mercedes i denne weekend.
Kort efter er det Schumacher der bliver noteret for træningens hurtigste tid. Samtidig hører vi fra Virgin, at det forventes at begynde at regne snart.

Ferrari har valgt endnu engang at fokusere på at kører tungt, hvilket betyder, at de er langt efter de hurtigste. Men med lidt under en halv time tilbage af denne anden træning, kommer Alonso ud med en racer, der er tydeligt letter, og med bløde dæk.
Det sender ham godt op gennem feltet, hvor han øjeblikkelig bliver noteret for 7 hurtigste tid.

Regnen lader til at udeblive og alle kører hurtigt, men ingen kan slå Hamiltons hurtigste tid, der blev sat efter en times træning.
Vettel rykkede op som nummer to, men har endnu engang meldt ud, at han har problemer med bilen. Denne gang er det servostyringen den er galt med. Hvis Red Bull vil vinde det mesterskab, skal de have gjort noget ved deres stabilitet.






OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias Grand Prix: 1. Frie træning. Hamilton hu Malaysias Grand Prix: 3. frie træning »