Malaysias Grand Prix: 3. frie træning

Tredje frie træning er netop overstået, som kvalifikationen rykker nærmere og nærmere, hvilket også kan se på den hurtigste tid, 1:33.542, som er 6 tiendedele hurtigere end i 2. frie træning.

Mark Webber var flyvende . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Christoffer Østergaard Nielsen (cn@bmf1.dk) d. 3/4 2010 klokken 09:04

Mark Webber endte med at sætte hurtigste tid, foran Lewis Hamilton, der i tidstabellen blev fanget i en sandwich mellem de to Red Bull biler. Om Red Bull kan holde den høje performance eller om mangel på stabilitet igen skal sætte en stopper for dem må løbet vise.

Ferrari havde en væsentligt bedre dag med Fernando Alonso på plads 4, foran den opdaterede Mercedes kørt af Michael Schumacher på plads 5 og Rosberg på plads 6 i tiderne 1:33.992 og 1:34.090.

Jenson Button finder vi på plads 7, foran Felipe Massa i tiden 1:34.174, Rubens Barrichello, der kører for Williams i tiden 134.540, Robert Kubica, Renault 1:34.549.

På plads 11. befinder Adrian Sutil sig i tiden 1:34.623, der har været uheldig med løbene og endnu ikke scoret point, men sidder i en bil der har potentialet til at score vigtige point. Noget der kan få ham videre op i rækkerne i Formel 1.

Efter ham befinder Sebastien Buemi 1:34.673, Nico Hulkenberg 1:34.882 og Vitantonio Liuzzi 1:34.957 sig.

De to Saubere viser slet ikke samme performance, som den de fremviste under vinter-testene og er at finde helt nede på pladserne 17 og 18, kørt af henholdsvis Pedro De La Rosa og Kamui Kobayashi.

De sidste pladser er vanen tro indtaget af de tre nye teams, hvor Virgin trak det længste strå med Timo Glock foran begge Lotus racere. Hispania bilerne indtager de sidste to pladser.

Dog er tiderne mellem de nye teams nu blot 3.757 til 6.353 sekunder langsommere end den hurtigste bil, en tendens der med glæde må holde løbet igennem, så det ikke længere er, som Bernie Ecclestone kaldte det, Formel 1 og Formel 1,5 der bliver kørt.

Op til kvalifikationen må det forventes at være Red Bull, McLaren samt Ferrari, der skal kæmpe om pole, endnu en gang med Mercedes tæt på men alligevel ikke helt nok til at deltage i kampen om P1.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Malaysias Grand Prix: 2. Frie træning. Hamilton ig Malaysias Grand Prix: Kvalifikation - LIVE. Red Bu »