• Forside

Speeds kamp med Schumacher

STR's rookie Scott Speed kæmpede om placering med Ferraris syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher under det seneste Grand Prix, der blev kørt i Australien. Amerikaneren indrømmer dog, at Schumacher var væk, så snart han fik varme i dækkene.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/4 2006 klokken 13:04

Det er meget muligt, at Scott Speed ikke ligefrem vil huske Australiens Grand Prix fra den mest positive side, efter han fik frataget sit første VM point og tilmed fik en bøde på $5000 for at brokke sig lige lovligt meget over kendelsen.

Men med løbet lidt på afstand, indrømmer amerikaneren, at løbet faktisk var det mest positive han havde oplevet i Formel 1. Især hans lille kamp med Michael Schumacher var mindeværdig for ham.

”Det var en helt speciel følelse der gik gennem mig, da jeg opdagede at ham der holdt mig tilbage var Michael Schumacher,” kom det fra den amerikanske STR helt.

”Jeg var faktisk hurtigere end Michael, men ikke hurtig nok til at kunne udfordre ham for positionen,” tilføjede han.

”Men da han først havde fået varme i sine dæk igen, var han væk,” indrømmede Speed, der trods alt er imponeret over hvor god STR raceren er blevet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER