• Forside

Piloten må aldrig være det svageste led

Christian Klien er på det seneste kommet under hårdt pres af holdejer Dietrich Mateschitz, der har udtalt, at Klien ikke gør det godt nok. Han vil dog ikke fyre ham i denne sæson, men vil derimod holde øje med østrigeren, der ikke skal føle sig sikker i sadlen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 12/4 2006 klokken 13:04

Klien er ellers udnævnt til at være den fremtidige ankermand på Red Bull holdet, men han har svært ved at leve op til holdkammerat David Coulthards præstationer.

Mateschitz indrømmer dog, at Klien gør det bedre under kvalifikationen, hvor DC ser ud til at have det svært.

Red Bull ejeren, har også meget store forventninger til den kommende sæson, hvor der bliver mulighed for at se resultatet af teamets nyerhvervede aerodynamiske geni, Adrian Neweys værk.

”Vi har behov for to stærke piloter på holdet og der er ingen tvivl om, at det er i løbene det gælder,” udtalte Mateschitz til Autosport.

”I 2005 scorede David 25 point og Klien 9, hvilket slet ikke er godt nok, til trods for at han ikke kørte alle løb,” kom det yderligere fra chefen.

”Vi ofrer ikke 50 millioner dollars på vindtunnel, en Adrian Newey og Ferrari motorer blot for at vinde et sekund. For dernæst at finde ud af, at en af vores piloter sætter det hele til igen,” lyder det hårdt fra Mr. Red Bull.

”En pilot må aldrig være det svageste led. Han skal altid få det maksimale ud af hvad han har til rådighed, ellers er hele udviklingen ligegyldig,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER