Massa sur på Alonso

Ferraris Felipe Massa, langer voldsomt ud efter holdkammerat Fernando Alonso, som følge af den noget kontroversielle overhaling ind i pitten, under Kinas Formel 1 Grand Prix.

Felipe Massa i regnen . Copyright Bridgestone Motorsportmedia

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/4 2010 klokken 13:04

Først var det Sebastian Vettel i Red Bull og lewis Hamilton i McLaren, der kørte side om side ind i pitten, i en kamp om placering. En duel der også fortsatte ud, med efterfølgende løftede pegefingre.
Siden var det de to holdkammerater fra Ferrari der afprøvede, om der var plads til to biler ved siden af hinanden, hen til pitten, hvor den der kom først, ville få en klar fordel.

Det var Felipe Massa, der førte an inden de kørte ind, men Alonso valgte et større sving ind, der gav ham mere fart på ind mod pitten, hvilket gav ham muligheden for at komme forvi, i det snævre sving ind mod selve pitten.

Denne måde at overhale var Massa, mildest talt, ikke tilfreds med. Slet ikke fra en holdkammerat.

”Jeg skal lige have en snak med Fernando om det,” kom det fra Massa efter løbet. ”Da jeg så ham komme op på siden af ham, tænkte jeg først og fremmest på holdet, hvilket betød at vi undgik uheld, men at jeg mistede 3 placeringer.”

Massa understregede dog, at han ikke mente at trækket var forkert, men at det kun er fordi de er holdkammerater, at han syntes at det var et lige lovligt dristigt træk, der nemt kunne have sat begge biler ud af løbet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mikkel Mac på podiet i debuten Asken kan give Virgin problemer »