• Forside

Briatore vil have Schumacher til Renault

Det er allerede kendt, at Fernando Alonso forlader Renault til fordel for McLaren til næste sæson, så der er et attraktivt sæde, som skal besættes i 2007. Renaults teamchef ser gerne, at det bliver Michael Schumacher, der kommer til at sidde i det.

Af: Jesper (jwk@bmf1.dk) d. 14/4 2006 klokken 21:04

Der er travlhed i Formel 1-verdenen med at få kædet kørere og hold sammen til 2007-sæsonen. Et af de varmeste emner er situationen omkring Michael Schumacher, der endnu ikke har tilkendegivet, om han indstiller karrieren, eller om han fortsætter.


Flavio Briatore vil gerne have fingre i Michael Schumacher.

Det er overvejende sandsynligt, at hvis tyskeren tager en tørn til, at det så bliver hos Ferrari, som han har kørt for siden 1996. Imidlertid melder Schumachers tidligere teamchef fra tiden i Benetton, Flavio Briatore, sig nu på banen og prøver at lokke tyskeren over til Renault.


Michael Schumacher kørende for Benetton under Japans Grand Prix 1994

Schumachers manager Willi Weber har om situationen udtalt til tyske Bild: "Vi har kendt Flavio i lang tid, men vi vil tale med Ferrari først."

Han tilføjer yderligere: "Jeg har gjort det klart for Flavio, at vi ikke vil tale med ham, før Michael har besluttet, om han vil fortsætte med at køre eller ej."