• Forside

Dækkene betyder mest for Toro Rosso

Er det den omdrejningsbegrænsede V10 motor, der har givet Scuderia Toro Rosso sin fremgang i årets Formel 1 sæson? Ikke hvis du spørger teamchef Franz Tost. Ifølge ham er det Michelin, der står bag fremgangen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 17/4 2006 klokken 21:04

Op til STR's første hjemmebaneløb på Imola banen udtaler teamchef Franz Tost, om løbet og holdets foreløbige præstationer at dækkene fra Michelin har en stor del af æren.

”Vi ser virkelig frem til vores hjemmebaneløb på Imola. Specielt efter vores sidste præstation i Australien," siger Tost. "Set i forhold til vores resultater, så forventer vi at kvalificere os mellem plads 10 og plads 15. Vi vil kæmpe hårdt på banen for at forbedre dette.”


Ifølge Franz Tost står Michelin for den største fremgang hos STR

”Mange folk snakker om, at vi har en fordel med vores V10 motor, men vi ved, at det ikke passer. Og måske glemmer de, at en af hovedårsagerne for Scuderio Toro Rosso fremgang er de fantastiske dæk."

"Michelin har gjort et fantastisk arbejde hele weekenden og har været i stand til at levere os nogle dæk, der fungerer godt under alle vejrforhold.”

”Dækkene kan gøre en stor forskel på Imola, og de seneste Michelin compounds vil forbedre vores traction og bremseeffekt. Det er to hovedelementer på denne bane.”