Bliv medejer af et Formel 1-team

Det er ikke hverdagskost at modtage en invitation til at blive medejer af et Formel 1-team, men det var hvad præcis hvad denne skribent fandt i sin mail-indbakke her til morgen. Den mulighed skal naturligvis deles med vores læsere.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 21/5 2010 klokken 10:05

Asia Innovations Motorsport er et nyt firma, som udelukkende er stiftet med det formål, at udvikle en Formel 1-bil. Og de mener det åbenbart alvorligt og har allerede sat sig store mål.

Det ambitiøse firma oplyser, at de samarbejder med nogle af de mest spændende talenter i F1, og indgår aftaler med nogle af de mest erfarne F1-ingeniører, designere og teamledere. Disse skal hjælpe Asia Innovations Motorsport med at puste liv i et nyt og spændende F1 team, som kan udfordre de eksisterende, og, i sidste ende, vinde verdensmesterskabet i Formel 1.

Bliv teamchef eller sponsor. Her er det et kig ind i pitten hos McLaren-Mercedes.

I bestræbelserne på at nå dette mål vil det asiatiske firma gerne høre fra personer med et stort ønske om at blive komme ind i F1 som enten teamejer, sponsor eller annoncør.

”En enestående mulighed for at komme ind i den mest glamourøse og mest sete sport på planeten,” som det hedder i meddelelsen

Til formålet er oprettet et website, som i de kommende dage, uger og måneder vil udvikle sig og blive opdateret med de seneste nyheder, synspunkter samt udviklingen i projektet.

Hvis du gerne vil vide mere om sammensætningen af teamet, eller hvis du som kommende, håbefuld sponsor har et udtalt ønske om at registrere dig som interesseret deltager i projektet, skal du kontakte Asia Innovations Motorsport, som vil være glade for at drøfte dine krav.

Super Aguri er et eksempel på, at F1 ikke er en nem sport at begå sig i som nystartet team. Her er det Anthony Davidson i SA07, Melbourne 2007.

Vi bringer her den animerende opfordring til at deltage i det nye projekt:

”Nu har du chancen,” lyder det i en meddelelse fra Asia Innovations Motorsport.

”Vi søger personer, eller grupper, som ønsker at blive aktionær i et F1-team. Vi er ved at udvikle teamet og søger en partner til den indledende fase. Dette vil være den eneste mulighed, som byder sig, idet al yderligere finansiering vil komme fra sponsorering.”

”Smid mig en mail hvis du er interesseret,” slutter meddelelsen fra det ambitiøse firma.

Slip din indre teamchef løs og meld dig til projektet – men husk kreditkortet.

Besøg Asia Innovations Motorsport her.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Lotus-Renault i 2011? Spændende danskerweekend »