McLaren nedtoner forventningerne

McLaren kommer med nye opdateringer til Englands GP i weekenden, men de melder ud, at de ikke er sikre på, at det vil gøre dem til favoritter til søndagens løb på Silverstone, da de ikke har fået foretaget de fornødne tests.

Jenson Button vandt i Kina . Copyright Bridgestone Motorsportmedia

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/7 2010 klokken 12:07

McLarens administrerende direktør, Jonathan Neal, udtaler, at de lovlige tests på lige strækninger, kun har givet den nogle af de svar, de ønskede at finde, hvorfor de først vil finde ud af, hvor gode de virkelig er, når første træning til Englands Grand Prix, på Silverstone, fredag.

”Det siger jo sig selv, at de ligeud tests vi kan foretage, ikke giver det samme, som de mere traditionelle tests, som vi anvender om vinteren, og som vi tidligere har kunne bruge, midt på sæsonen,” kom det fra Neal.
”Vi må derfor håbe på, at vores computer beregninger, viser rigtigt.”

Neal er dog sikker på, at de nye tiltag McLaren kommer med på Silverstone, er skridt frem, men om de er gode nok til at rykke forbi de stærke Red Bull racere, må tiden vise.

”De nye aerodynamiske tiltag vi kommer med her, vil hjælpe os, men om det i første omgang er nok, finder vi først ud af på søndag,” sluttede Johanatan Neal.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mansell skal være steward Red Bull klar til at forlænge med Vettel »