Ordkrig mellem Hamilton og Alonso

En ny krig på ord, er ved at blusse op mellem Fernando Alonso og Lewis Hamilton efter weekendens Grand Prix, hvor Alonso føler sig snydt.

Lewis Hamilton . Copyright McLaren Media

Af: Tommi Pedersen (tp@bmf1.dk) d. 29/6 2010 klokken 19:06

Alonso var meget vred efter søndagens Grand Prix, fordi Hamilton overhalede sikkerhedsbilen, og selv efter en gennemkørsels straf, endte Hamilton på en andenplads.

”Selv et barn ved at man ikke må overhale sikkerhedsbilen, og især ikke efter en så voldsom ulykke som vi så med Mark Webber”, brusede det ud af den meget vrede Alonso.

Hamilton, der var holdkammerat med Alonso i 2007, beskylder derimod Alonso, for at være en ”sur citron”, og siger at Alonsos humør nok ikke blev bedre, da han blev overhalet af Saubers nybegynder, Kamui Kobayashi.

”Det ligner ham ikke at blive overhalet af en Sauber, så han må have haft tankerne et helt andet sted”, udtalte Hamilton om Alonso.

Alonso beskylder løbsledelsen, for at manipulere med løbet, og Ferrari er rasende over at der gik så lang tid inden Hamilton fik dommen, som de mener skader sportens troværdighed.

”Jeg forstår ikke hvorfor jeg havde den store indflydelse på Alonsos løb, han må være meget skuffet over sit eget resultat, for det er ikke min skyld at han endte på den placering”, sluttede Hamilton.

Den tekniske chef for Lotus, Mike Gascoyne, har også forsvaret FIA (det internationale motorsportsforbund) ”De gør deres arbejde godt, og det der skete i dag, er bare er en af de ting der kan ske.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ferrari brød testforbuddet Raikkonen som Pirelli-tester? »