Webber koger af vrede

Hvis dagens grand prix-vinder, Mark Webber, på forhånd havde vidst, at han ville blive behandlet, som han blev af Red Bull i forbindelse med ”vingesagen”, så havde han aldrig skrevet under på en kontraktforlængelse med teamet.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/7 2010 klokken 17:07

Det har ikke skortet på konspirationsteorier, efter at Mark Webber af teamet blev beordret til at aflevere sin nye frontvinge til teamkammeraten Sebastian Vettel, op til Englands Grand Prix i dag, søndag.

Beslutningen efterlod en frustreret og tydeligt utilfreds Webber, men østrigske Red Bull afviser enhver snak om favorisering af deres tyske kører.

Frustrationen slog ud i lys lue, da Webber, efter at have passeret målstregen, udtalte på teamradioen, at resultatet ikke var ”dårligt af en anden-kører”.

En stinkbombe var smidt i æteren.

Mark Webber er vred, meget vred. Red Bull.

”I går var en meget speciel situation,” udtalte Webber til Autosport efter dagens løb. ”Jeg ville aldrig have underskrevet en kontrakt for næste år, hvis jeg vidste, at det pegede i den retning.”

”Jeg var skuffet. Vi får at se, hvordan det går i fremtiden. Jeg vil fortsætte med at gøre, hvad jeg gør, og jeg håber, at det er tilstrækkeligt… man må sikre, at dette ikke sker i fremtiden.”

Han udtalte endvidere, at man vil tale tingene igennem i teamet i morgen.

”I går var jeg ikke særlig tilfreds, og jeg er sikker på, at vi får nogle åbenhjertige samtaler i morgen.”

”Var dette en moralsk sejr?”, blev dagens vinder spurgt?

”Det var en aftale med Karma,” svarede Webber. ”Yeah…”

”På paradeomgangen tilbød flere kørere mig deres frontvinger, men jeg sagde, at jeg ville holde mig til, hvad jeg havde fået.”

”Det gjorde Seb (Vettel, red.) ikke!”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Alonso accepterer straffen Englands GP: Dagen derpå »