Hjernen holder ikke ferie

Selv om man lukker fabrikkerne ned, så går hjernen ikke på ferie af den grund. Men de ’uvante’ omgivelser væk fra kontoret kan give frisk inspiration, og her ligger næste års fordel måske. Det fortalte Stefano Domenicali i lørdags.

Pressekonference i forbindelse med udgivelsen af en bog i anledning af 20 årsjubilæet for Wrooom-arrangementet . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/8 2010 klokken 20:08

Ferrari afviklede i lørdags en ekstra ordinær pressekonference. Stedet var Madonna di Campiglio, samme sted som det årlige Wrooom-arrangement afvikles, og det var på grund af dette arrangement, at Stefano Domenicali sad til bords med sin kører Fernando Alonso og journalist Ercole Colombo.

I år blev det 20. Wrooom-arrangement arrangeret, og journalisten Ercole Colombo har skrevet en bog med billeder, anekdoter og historier skrevet af Ercole Colombo, italienske og udenlandske journalister. Selv om pressekonferencen handlede om bogen, så blev spørgsmålene hurtigt vendt til at handle om sommerferien og resten af sæsonen.

”Vi vil holde ferie, men det betyder ikke, at vores hjerner holder op med at fungere. ”

”Måske er det ligefrem muligt at finde frisk inspiration, når man er væk fra det normale miljø, og jeg forventer denne tid bliver frugtbar hvad angår ideer, hvilket når alt er gennemtænkt er, det som kan gøre forskellen.”

Måske Ferraris teknikere får udtænkt den næste F-Duct, den næste doublediffuser eller hvad næste års gimmick bliver.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher sagde aldrig undskyld til Barrichello USA bliver hurtig og svær »