Dennis støtter Villeneuves F1-drømme

McLarens tidligere teamchef og nuværende formand, Ron Dennis, bakker fuldt op om eks-verdensmesteren, Jacques Villeneuves forsøg på at etablere sig i Formel 1 igen – noget alle burde støtte, mener han.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 14/8 2010 klokken 19:08

McLaren Groups formand og tidligere teamchef, Ron Dennis, træder nu frem og udtaler sin fulde støtte til Jacques Villeneuves forsøg på at vende tilbage til Formel 1 med sit eget team.

Villeneuve, F1-verdensmester fra 1997, arbejder hårdt på at skrue et team sammen, og det foregår i samarbejde med det tidligere italienske GP2-team Durango. Målet er at blive det trettende team på gridden fra næste sæson.

Jacques Villeneuve. Kommer vi til at se ham i en F1-racer igen? Her er det i en BMW Sauber F1.06 i USA, 2006

Der gives dog ikke ved dørene i Formel 1, og ingen kan, de store anstrengelser til trods, vide sig sikker. Stefan GP og Epsilon menes også at arbejde hårdt for at sætte dækkene i asfalten i 2011, men Dennis mener, at det ville være godt for sporten, hvis Villeneuve kommer tilbage i folden.

"Alle i Formel 1-verdenen håber, at det lykkes for ham," fortalte Dennis til den fransk-canadiske avis ’Rue Frontenac’.

"Det er altid godt at beholde tidligere Formel 1-mestre i sporten. Men det bliver ikke let for ham at komme tilbage med et team. Det hele vil afhænge af hans økonomiske pakke.”

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie vil have kvinder, Liuzzi vil ikke Red Bull forventer problemer »