Quick Pirelli Nick, begynder test

I dag begynder Nick Heidfeld sit nye arbejde som test- og udviklingskører for Pirelli. Det bliver på den italienske Mugello-bane, som tidligere var vært for San Marinos Formel 1 Grand Prix.

Nick Heidfeld, Mercedes' reservekører . Copyright Mercedes GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/8 2010 klokken 10:08

Pirellis første Formel 1-test forud for 2011 sæsonen hvor de bliver eneleverandør af dæk til Formel 1, begynder i dag på den legendariske Mugello-bane i Italien.

Det er tyske Nick Heidfeld, som vil udføre det praktiske arbejde på banen i en Toyota TF109 racer fra 2009.

Denne første test vil kun vare to dage, inden Pirelli vender tilbage til fabrikken med de første resultater, som de vil bruge i forbindelse med udviklingen af de næste generationer af dæk.

Testarbejdet vil blive genoptaget i den kommende uge, hvor Pirelli også vil besøge banen i Jerez og Paul Richard, og ikke mindst den nuværende Formel 1-bane Monza udenfor Milano.

Ifølge Pirelli vil de første test have fokus på holdbarheden, idet at de er overbeviste om, at der allerede er styr på de forskellige baners overflader og temperaturer.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Red Bull forventer problemer Ferrari med fokus »