Belgiens GP. 2. frie træning

Anden frie træning, forud for Belgiens Formel 1-Grand Prix, er netop ovre. Denne gang var det tørvejr, og det kunne man se på tiderne. Force India viste storform sammen med McLaren, men Ferrari var igen hurtigst.

Alonso x 2 . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 27/8 2010 klokken 15:08

Den anden frie træning blev afsluttet på en meget mærkelig måde, da der med 12 minutter tilbage af træningen kom rødt flag. Flaget skyldtes dog ikke, at der var en der var kørt galt, men at der angiveligt var kommet tilskuere på den forkerte side af hegnet.

Vi hørte Mark Webber beklage sig over, at man ikke valgte at stoppe tiden, nu hvor der endeligt var tør bane.

Med 3 minutter tilbage, blev der lukket op og Ferrari var meget hurtigt ude, så de fik de to først pladser ud af pitten. Efter dem, var der total trængsel og tæt kørsel.

Selvom banen ikke er helt tør, er den tydeligt hurtigere end den har været på noget tidspunkt.

Alonso, der er forrest af de to, er efter første sektor sat på plads af Massa, mens han ser dog ud til at have lavet en fejl i anden sektor, hvilket sender brasilianeren et halvt sekund bagud i forhold til Alonso, der tager den hurtigste tid.

Træningstiderne kan vi dog ikke bruge til så meget, endnu engang, og slet ikke det, der skete under den første del af denne anden træning. Dog er det værd at bemærke, at Fernando Alonso igen var hurtigst i Ferrarien.

Schumacher viste, at han er i form ved at være hurtigste Mercedes GP-mand under begge fredagens træninger.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens GP. Første frie træning Belgiens GP: 3. Frie Træning »