Ferrari motorproblemer

Ferraris motorproblemer bekymrer angiveligt ikke Alonso, der ikke er bange for at løbe tør for motorer inden sæsonafslutningen, som Pedro de La Rosa allerede har gjort. ”Vi har ingen problemer med motorerne.”

Fernando Alonso i Madonna di Campiglio . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/9 2010 klokken 19:09

Fernando Alonso, der fortsat selv mener at han er kandidat til at sikre sig verdensmester titlen i år, er ikke bekymret over Ferraris manglende stabilt på motorområdet.

Det er især Sauber, der kører med Ferrari kundemotorer, der har haft store problemer i år, men også Ferrari selv har set sig tvunget til at bruge en del motorer i løbet af sæsonen.

Faktisk forlyder det, at Alonso har taget hul på sin sidste motor, hvilket betyder at han ikke kan komme til den motorkrævende Monza bane med frisk jern i ryggen.

”Som jeg ser det, er der ingen grund til bekymring,” kom det fra Domenicali under et interview tidligere i dag. ”Vores motorprogram kører helt efter planen.”

”Så hvis ikke der sker noget uventet eller unormalt, er jeg sikker på, at vi har motorer til at klarer os fint gennem den resterende del af sæsonen også,” tilføjede italieneren.

Ferrari har heller ikke mulighed for at tage let på et løb eller to, hvis de fortsat vil holde liv i håbet om, at det er muligt for Fernando Alonso at genvinde verdensmesterskabet allerede i år, da spanieren nu er hele 40 point efter den førende Lewis Hamilton i McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Sauber beholder Kobayashi Intet nyt hold i 2011 »