Singapores GP. Vejrudsigten

Ifølge de lokale meteorologer vil weekendens aftenløb byde på flere udfordringer end det kunstige lys. Der er forudset regn hele weekenden, dog med minimal chance for tørre perioder fredag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2010 klokken 14:09

Torden og heftig regn er hvad Formel 1 feltet har i vente, hvis metrologerne har ret i deres spådomme over weekendens vejr i Singapore.

Fredag . Her er der en lille chance for, at første træning skulle starte i tørvejr, som med 90 % sikkerhed vil blive afløst af regn inden anden træning. Temperaturerne skulle ligge omkring 25-27 grader, hvilket de så kan glæde sig lidt over.

Lørdag. Den vigtige kvalifikationsdag viser ingen tegn på nåde. Her forudsiges det, at det vil vælte ned hele dagen. Temperaturerne vil dog forblive nogenlunde stabile, hvilket kan være en fordel, hvis det alligevel skulle stoppe med at regne i kort tid og dermed gøre det muligt hurtigt at få et tørt spor.

Søndag. Løbsdagen er vejrguderne rigtig flinke til. Her er det ikke nok med at der er lovet tung regn, men også at vi kan forvente lidt ekstra fyrværkeri i form af torden. Temperaturerne forholder sig neutralt i forhold til de foregående dage.

Så der er noget der tyder på, at vi kommer til at gå endnu en uforudsigelig weekend i møde, hvor selv en Lotus racer vil have mulighed for at vinde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Belgiens Grand Prix - Vejret Japans Grand Prix: Vejrudsigten »